jim_export_import jim_tyttö
>etusivu>tuotteet>oksasahat
 

TUOTTEET

 

NÄIN PALVELEMME

 

NÄIN TAVOITAT

 

JIM- AMMATTILAISEN VALINTA

 

OKSASAHAT

FELCO-OKSASAHOISSA ON NS. KOLMINKERTAINEN HIGHTEC-HAMMASTUS JA TERÄN KÄRJET ON IMPULSSIKARKAISTU JONKA ANSIOSTA LEIKKUUJÄLKI ON ERITTÄIN SILEÄ. SAHAT OVAT TYYPILTÄÄN VETOSAHOJA ELI TYÖSTÖ TAPAHTUU ITSEEN PÄIN VETÄESSÄ.  MUOVISET KAHVAT ON MUOTOILTU ERGONOMISESTI KÄTEEN SOPIVIKSI JA KOVAKROMATUT TERÄT ON HELPOSTI VAIHDETTAVISSA. SIISTI LEIKKUUJÄLKI MAHDOLLISTAA PUUN NOPEAN PARANEMISEN. NÄILLÄ SAHOILLA LEIKKAAT PAKSUNKIN OKSAN HELPOSTI!

 

felco600(1) F600 FELCO-VETOSAHA, TAITTUVA, KÄTEVÄ TASKUMALLI PIKALUKITUKSELLA, TERÄN PIT. 16 CM, KOKONAISPITUUS 350 MM, PAINO 160 G
FELCO F630 kaareva vetosaha F630 FELCO UUTUUS!! KAAREVA VETOSAHA TERÄN PIT. 330 MM, ERGONOMISESTI MUOTOILLUSSA KOTELOSSA, PATENTOITU PIKALUKITUS, KAAREVA TERÄ HELPOTTAA SAHAAMISTA JA TERÄN TUNKEUTUMISTA PUUHUN. PAKETISSA MYÖS ELASTINEN NAUHA PUJOTETTAVAKSI KOTELON LENKEISTÄ.
FELCO F40 vetosaha kaareva F640 FELCO UUTUUS!! KAAREVA VETOSAHA TERÄN PIT. 270 MM, ERGONOMISESTI MUOTOILLUSSA KOTELOSSA, PATENTOITU PIKALUKITUS, KAAREVA TERÄ HELPOTTAA SAHAAMISTA JA TERÄN TUNKEUTUMISTA PUUHUN. PAKETISSA MYÖS ELASTINEN NAUHA PUJOTETTAVAKSI KOTELON LENKEISTÄ.
felco610(1) F611 FELCO-VETOSAHA KOTELOSSA, JOKA MUOTOILTU NIIN, ETTÄ SE SOPII SEKÄ VASEN- ETTÄ OIKEAKÄTISILLE, KOTELOSSA VYÖLENKKI, JOSSA PIKAKIINNITYS, TERÄN PIT. 33 CM, KOKONAISPITUUS 500 MM, PAINO 370 G
felco620(1) F621 FELCO-VETOSAHA KOTELOSSA, JOKA MUOTOILTU NIIN, ETTÄ SE SOPII SEKÄ VASEN- ETTÄ OIKEAKÄTISILLE, KOTELOSSA VYÖLENKKI, JOSSA PIKAKIINNITYS, TERÄN PIT. 24 CM, KOKONAISPITUUS 420 MM, PAINO 305 G
PROFI-OKSASAHA
Z555+S
PROFI-OKSASAHA KOTELOSSA
Huippulaadukasta SK-4 Samurai-miekkaterästä, pituus 66 cm.
"Aggressiivinen" vetosaha, jossa kolminkertaisen high-tech-hammastuksen lisäksi reilummat puru-urat ja sekä terän kärki että alalippa ovat teroitetut. Terän kärki ns. impulssikarkaistu (ei voida teroittaa). Kiinnitysholkki ovaalin mallinen. Sopii Profi-teleskooppeihimme. Saatavana  myös adapteria, jolla saat tämän sahan sopimaan myös pyöreävartiseen teleskooppiin.
Jim Garten-klassinen puutarhasaha 900/40 TINA-KLASSINEN PUUTARHASAHA, ERITTÄIN KEVYT, ALU-PIKALUKITUKSELLA, MIELLYTTÄVÄ PUUKAHVA, TERÄ KÄÄNTYY 360 °,KORKEALUOKKAINEN, VAIHDETTAVA TERÄ, TERÄN PIT. 40 CM, KOK.PITUUS 535 MM, PAINO 470 G.

 

 
 


  


 

  

 

 

 

 

 

 

 

Tuotteet toimittajittain